Tekstil

V tiskarni Element tiskamo na tekstil s pomočjo sitotiska, digitalnega tiska in izreza folij.


SITOTISK

Se uporablja za večje količine majic saj je cenovno ugodnejša. Tiskamo lahko v štirih barvah. Barve so izjemno obstojne saj se vpijejo v tekstil, so intenzivne in mehke na otip. Majico na katero odtisnemo barvo posušimo pri 160 C, da se barva trajno zapeče na majico in tako zagotovimo obstojnost tiska.

 

DIGITALNI TISK in IZREZ FOLIJ

Za manjše količine majic je trenutno najbolj priljubljena tehnika izrez folije, ki jo s toplotno prešo zapečemo na tekstil. Folijo po želji potiskamo z motivom po vaši izbiri. Folije so raztegljive, mehke na otip in ob ustrezni negi oblačil izredno obstojne. Na voljo je več različnih barvnih odtenkov.

 

Ves tekstil lahko naročite pri nas  (klikni za ogled kataloga tekstila) ali pa prinesete svoje kose. Izbirate lahko med široko paleto različnega tekstila tako za ženske kot za moške, od nižjega cenovnega razreda pa vse do oblačil višje kakovosti.

Če potrebujete majico za posebno priložnost – rojstni dan, fantovščino, dekliščino, diplomo ali pa kar tako si oglejte naše MOTIVE ZA MAJICE!

 

Niste prepričani, katero vrsto tiska potrebujete? Z veseljem vam bomo svetovali.  Pokličite nas ali pošljite povpraševanje!

 

Barve majic